Aleșii județului au votat pentru numirea unui nou vicepreședinte al Consiliului Județean, iar aleasă, până la alegerea noului Consiliu a fost Simona Stan, consilier județean PNL.

Pentru această funcţie au fost propuşi să candideze doi consilieri judeţeni: Marius Sulincean, din partea PSD şi Simona Stan, din partea PNL. „Aş vrea să le mulţumesc colegilor mei, consilierii judeţeni, pentru faptul că mi.-au acordat votul, că au avut încredere în mine. Îmi doresc ca în perioada următoare să îmi duc la îndeplinire toate atribuţiile, şi spun asta bazându-mă pe faptul că am o experienţă de zece ani în administraţie. Ii asigur pe colegi de buna mea colaborare şi le mulţumesc încă o dată.”, a spus Simona Stan.

Un număr de 17 voturi au fost „pentru”,10 „împotrivă” și trei voturi au fost anulate. „Am ales un vicepreşedinte şi mă bucur că am reuşit să facem acest lucru pentru că până în acest moment, de la suspendarea fostului vicepreşedinte, am lucrat singur; practic din trei funcţii de conducere, preşedinte şi doi vicepreşedinţi am rămas doar eu. Consider că pentru buna funcţionare a Consiliului Judeţean era obligatoriu să alegem un vicepreşedinte. Mă bucur că a fost aleasă colega mea, doamna Simona Stan. Sunt convins că în cele aproximativ două luni pe care le avem până când va fi instalat noul Consiliu va face o echipă bună şi vom putea împreună să rezolvăm problemele pe care le avem la nivelul judeţului Arad”, a declarat Adrian Ţolea, preeședintele interimar al Consiliului Județean.

Recomandările redacției