Simpozion Internaţional la Liceul Sportiv

0
361

crina

Liceul cu Program Sportiv a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute  prezentarea Simpozionului Internațional „Aportul activităților curriculare și extracurriculare în dezvoltarea educabilului”. Scopul activității  a fost realizarea unui schimb de experiență între cadre didactice prin activitățile curriculare și extracurriculare desfășurate pentru dezvoltarea armonioasă și integrantă a educabilului în societatea modernă.

„Astfel, prin încercarea noastră considerăm că beneficiază atât cadrele didactice- direct, cât și elevii, studenții cadrele didactice care activează în instituţii şcolare şi universitare din România, alte categorii profesionale – indirect. Acest lucru putem afirma că s-a și realizat fiindcă am primit articole de la colegi din toate colțurile țarii și le multumim pentru faptul ca s-au raliat la gândurile noastre împărtășindu-ne din experienta lor. Prin această activitate am dorit promovarea exemplelor de bună practică din domeniul educației și cercetării psiho – pedagogice, cunoașterea și valorificarea metodelor și tehnicilor de îmbunătățire a calității actului educațional“, ne-a declarat profesoara Crina Lazea.

Parteneri au fost ISJ, DGASPC Arad, Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad – Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Asistenţă Socială, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad, Școala Gimnazială „Lucian Magdu” Bătania – Ungaria, Parohia Ortodoxă Română „Sf. Dumitru cel Nou“ Dortmund, Parohia Ortodoxă Română Arad –  Bujac, Centrul Cultural – Pastoral „Sfântul Ierarh Nicolae”

fără de care nu s-ar fi putut duce la bun sfârşit acest proiect.

„Pentru a putea realiza acest proiect a fost nevoie de o echipă și pot afirma că am fost o echipă vrednică si bine sudată din care  a luat parte: Kuschausen Cristina Teodora, Farcaș Angelica, Sbîrcea Dan. Nu în ultimul rând directoarea prof. Lucia Bogdan care ne-a susținut și încurajat să perseverăm in aceasta acțiune, îi mulțumim că sprijină cu atâta râvna aripa tânără a școlii“, mai spune Crina Lazea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.