Simptomele care pun pe gânduri persoanele vaccinate

0
394

Un grup de cercetători americani a stabilit care sunt cele mai frecvente simptome ale COVID-19 raportate de persoanele vaccinate: dureri de cap, secreții nazale, gât iritat, strănut și, mai rar, pierderea mirosului.

Studiul arată că în cazul persoanelor vaccinate, simptomele sunt de durată scurtă și mai puține decât în cazul celor nevaccinate.

Marius Geantă, președintele Centrului pentru Inovație în Medicină, a declarat pentru Antena 3 cum că ,,s-au schimbat simptomele și față de tabloul pe care noi îl știam, de fapt tabloul infecției COVID 19 la persoanele care nu s-au vaccinat, într-adevăr simptomele par a fi diferite și par a semăna cu răcelile curente. Simptomatologia de tip respirator.

Dacă vorbim despre persoane care s-au vaccinat împotriva COVID 19, trebuie să punctăm că protecția asigurată de vaccinuri este foarte bună, spre 100%, față de formele grave și față de apariția decesului. Sigur că, dacă discutăm despre formele ușoare de boală, există încă o proporție care, deși s-au vaccinat, pot face o infecție simptomatică.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.