Sincopă neprevăzută: CS Universitatea de Vest Timișoara – Crișul Chișineu-Criș 30-30

0
179

Dacă remizele de la Târgu Mureș și Oradea au fost previzibile și considerate rezultate bune pentru handbalistele Crișului, egalul de sâmbătă, de la Timișoara, poate fi considerat o sincopă. Echipa de pe Bega și-a dorit mult un rezultat bun împotriva liderului Seriei D a Diviziei A și a dat totul pe parchet, pe când „alb-albastrele” nu au prins o zi prea bună. În plus, arbitrele Dușa și Ianu au avut aportul lor, antrenorul Sebastian Tudor ajungând la un moment dat la capătul răbdărilor.
Dar, indiferent de circumstanțe, Crișul ar fi trebuit să-și valorifice plusul de valoare, însă jocul ei a avut de suferit pe ambele faze ale jocului. „Echipa din Timișoara s-a ambiționat, doar a jucat cu liderul, trebuia să ne așteptăm la o astfel de replică tare din partea ei. Dar, din păcate, nu am prins o zi prea bună, nu a mers aproape nimic așa cum ne doream, nici atacul, nici apărarea și nici portărițele nu ne-au scos de această dată. Puteam să și pierdem acest meci, căci gazdele ne-au și condus cu 4 goluri la pauză (n.a. 17-13), dar, până la urmă, am salvat un punct și am rămas invincibile. Dar, dincolo de evoluția noastră modestă, nu meritam să fim tratați așa de cele două arbitre și de oficialii partidei. Nu au fost acordate faulturi clare, iar la un moment dat, când s-a intervenit pentru îndepărtarea apei de ploaie căzută în sală, cronometrul nu a fost oprit. Am izbucnit și eu, am intrat pe parchet și am fost sancționat cu cartonaș roșu și apoi albastru”, ne-a mărturisit Sebastian Tudor, antrenorul Crișului.
Fiind la prima abatere de acest gen, tehnicianul formației de pe Crișul Alb nu va fi suspendat, ci va primi un ultim avertisment din partea Federației Române de Handbal. La Timișoara, au jucat și au marcat pentru Crișul: Golusin 7, Boldor 6, Klimek 6, Cherecheși 4, Gaiu 3, Petruse 2, Vezentan 2, Năstasă, Nemoianu, Corha, Vrabie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.