dossoDupă împrumutul lui Adolfo Godfred de la CFR Cluj şi „repatrierea” experimentaţilor Silvăşan şi Voiculeţ, UTA ar mai avea nevoie doar de doi-trei jucători pentru a-şi completa lotul pentru retur. Vârf de listă este în continuare un portar de valoare, care ar putea sosi din Serbia, însă mai există şi o variantă de top internă. Apoi, Adrian Falub mai caută un atacant de careu, care ar putea să joace şi pe banda dreaptă în sistemul 3-4-3.
Deocamdată, în cantonamentul de la Gyula a ajuns un atacant de culoare impresariat de Mihai Joiţa. Sindou Dosso are 26 de ani, a evoluat două sezoane şi jumătate la formaţia maghiară de prima ligă, Kecskemeti TE, perioadă în care a marcat doar trei goluri. „Are un fizic bun, 1,84 metri, mi se pare că poate juca atât vârf, cât şi al doilea atacant. La prima vedere, pare ok, o să-l mai vedem la lucru în zilele ce urmează”, ne-a mărturisit Adrian Falub.
Dar, tehnicianul „textiliştilor” mai aşteaptă şi alţi jucători. „Avem promisiuni că vor sosi doi-trei jucători ofensivi din Italia”, ne-a mărturisit Adrian Marţian, care doreşte să-i ofere antrenorului său un lot cât mai bun pentru returul sezonului.

Recomandările redacției