Sinteticul de pe „Motorul” începe să se dezlipească la nici trei luni de la inaugurare: Popa anulează antrenamentele pe artificial

0
340

După un an și jumătate de „exil” la Șiria, UTA s-a întors în Arad și de la începutul acestui sezon de Liga a II-a evoluează pe gazonul sintetic de pe „Motorul”. Antrenorul Ionuț Popa s-a plâns în repetate rânduri despre calitatea acestuia, atât în timpul cât și după montarea sa. Fiindcă la un moment dat i s-ar fi transmis că primarul Gheorghe Falcă nu agreează declarațiile sincere ale lui „Mister”, acesta din urmă a lăsat-o mai moale, dar nu a trecut multă apă pe Mureș până când calitatea lucrărilor își spun cuvântul.
La o privire puțin mai atentă a gazonului, se poate observa cum o bucată s-a dezlipit, lucru ce poate cauza o accidentare gravă în cazul în care un jucător aleargă pe acea porțiune. De asemenea, denivelările au rămas și ele „mar­că înregistrată” pe unele porțiuni ale terenului.
Oricum, Ionuț Popa a decis să nu mai conducă antreamente pe suprafața artificială nici măcar pe cele din săptămâna cu meci acasă. „Am să scot din program antrenamentele pe terenul sintetic, pentru că majoritatea accidentărilor sunt la genunchi și la gleznă. Am să evit să mai facem antrenamente pe această supra­față, pentru că este prea mult și prea greu”, a menționat Ionuț Popa pentru TV Arad.
Antrenamentele săptămânii s-au desfășurat pe Motorul II, iar la ele au participat unii dintre absenții din partida de la Târgoviște și anume Enescu, Costin și Orlic. Totodată, Stahl s-a pregătit separat, el ajungând pe mâna unui medic timișorean, ce umblă la originile deselor probleme musculare printr-un tratament special. Prezenți au fost și cei doi jucători aflați în probe de o săptămână, Mateucă și Rakoti, plus Yobouet, tânărul atacant ivorian adus de luni la echipă.
Absenți au fost Matei și El Hasni, ambii accidentați. De altfel, niciunul dintre cei doi nu se mai află la Arad. Mijlocașul la creație e la București, unde doctorii i-au recomandat două săptămâni de rapaus total pentru durerile la inghi­- nali, în timp ce El Hasni a zburat în Franța, unde își reface ligamentele anterioare ale genunchiului stâng, afectate la faza de tristă amintire de la Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.