Sirieni ascunşi printre anabolizante în portbagajul unui autoturism

0
322

frontiera

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit doi cetăţeni sirieni care intenţionau să iasă ilegal din România, ajutati de doi cetăţeni bulgari care i-au ascuns în portbagajul maşinii. Totodată în bagajele din maşină au fost găsite substanţe anabolizante, aparţinând unuia dintre bulgari.

În data de 11.01.2015, la orele 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul bulgar Ivan S., în vârstă de 29 ani, care conducea un autoturism marca Renault Clio înmatriculat în Bulgaria. În autoturism, călătorea ca pasageră Daniela K. T., în vârstă de 42 de ani, tot cetăţean bulgar.

Cu ocazia controlului fizic asupra mijlocului de transport, politistii de frontieră au descoperit, ascunse în portbagaj, acoperite cu o mocheta şi bagaje, doi bărbaţi.

frontiera2
Substanţele anabolizante aparţineau femeii

Din primele cercetări, a rezultat faptul că persoanele descoperite sunt cetăţeni sirieni cu vârste de 22, respectiv 39 de ani.

La controlul bagajelor, poliţistii arădeni au descoperit, într-o casetă de culoare închisă 57 de pastile şi 5 fiole de substanţe anabolizante, care figurează ca fiind interzise pe lista publicată de Agenţia Naţională Antidrog România. Cutia aparţinea femeii care călătorea în autoturism.

„Poliţiştii de frontieră au intocmit dosar penal şoferului pentru trafic de migranţi şi introducerea sau scoaterea din ţară a substanţelor interzise femeii care călătorea în autoturism şi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat celor doi cetăţeni sirieni descoperiti ascunşi în portbagaj”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, comisar-şef Daniel Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.