Rata de incidență a îmbolnăvirilor cu Covid este în creștere, în județul Arad. Din păcate, cresc și numărul cazurilor de Covid în rândul copiilor. De la Inspectoratul Școlar Arad aflăm că, la această oră, în 362 de unități de învâțământ 54. 307 preșcolari și elevi, își  desfășoară activitățile  cu prezență fizică.

  În 66 de unități de învățământ există cel puțin o clasă, care să aibă activitatea cu prezență fizică suspendată, din cauza cazurilor confirmate cu virusul SARS-CoV-2.  Astfel, în județul Arad, până la această dată, sunt confirmate 483 cazuri pozitive de Covid iar în cinci unități de învățământ activitatea cu prezența fizică este suspendată, la nivelul întregii unități de învățământ, deoarece peste 50% din totalul claselor din unitatea de învățământ respectivă are activitatea suspendată din cauza cazurilor confirmate cu covid.

 Un număr de 6.304 preșcolari și elevi, care provin din cele 244 de formațiuni care au activitatea cu prezență fizică suspendată și din cele cinci unități de învățământ, în care activitatea cu prezența fizică este suspendată la nivelul întregii unități de învățământ, își desfășoară cursurile online.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomandările redacției