Situaţii extrem de delicate pe drumurile din Arad: trafic îngreunat la Nădlac şi polei

0
467

trafic
Numărul mare de români care se întorc din vacanţa de iarnă la locurile lor de muncă din străinătate face ca traficul pe DN7, mai ales în zona Nădlac, să se desfăşoare cu dificultate. Ca şi cum această stare de fapt nu ar fi suficientă, sâmbătă şi duminică condiţiile meteo au îngreunat şi mai mult deplasarea autovehiculelor.
Centrul Infotrafic anunţă că duminică dimineaţă, pe DN7, exista o coloană de autotrenuri la Vama Nădlac şi recomanda conducătorilor de autoturisme să fie prudenţi când depăşesc acea coloană şi că, pentru fluidizarea cât de cât a traficului, pot fi folosite şi punctele de trecere a frontierei din Turnu, respectiv Vărşand.
Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că în unele zone din vestul, nord-vestul şi centrul ţării ninge, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar nu au fost anunţate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă sau restricţionată.
“Pentru judeţele Timiş, Arad şi Caraş-Severin, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting referitoare la ploaie care îngheaţă şi depune polei. De asemenea, până în data de 5 ianuarie 2015, ora 2:00, este valabilă o informare referitoare la ninsoare, condiţii de formare a poleiului şi vânt puternic. Le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă, să ruleze cu viteză redusă, să nu bruscheze comenzile şi să folosească preponderent frâna de motor”, preciza Inspectoratul General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.