Snagovul și UTA deschid runda a VIII-a a ligii secunde: Costin are șanse mari să-și revină, Orlic – la căpătâiul tatălui

0
471

Televiziunile au decis ca FC Snagov și UTA să intre pe teren în cadrul etapei cu numărul 8 a Ligii a II-a joi, de la ora 17. Meciul e interesant prin prisma pretențiilor de promovare ale ilfovenilor și a numelui glorios al Campioanei Provinciei, care, de altfel, a fost și ea pe podium până săptămâna trecută. Eșecul de pe teren propriu cu Academica Clinceni nu le-a căzut deloc bine „roș-albilor”, înainte de disputa de la Ghermănești, unde punctele ar putea valora dublu.
Una dintre atracțiile întâlnirii o reprezintă și revederea arădenilor cu Cătălin Hlistei și Darius Buia, „piese” importante în angrenajul utist în stagiunea precedentă, care acum își fac excelent treaba pentru Snagov. De altfel, trupa din Ilfov e antrenată tot de un fost jucător al Campioanei Provinciei, Laszlo Balint, iar un alt ex., Cristi Dănălache, este anunțat și el titular după accidentarea gravă suferită de Elek. Probabil, unul dintre cele mai interesante dueluri ale partidei va cel dintre Hlistei și Costin, cu condiția ca juniorul „roș-albilor” să-și revină după accidentarea la gleznă ce l-a trimis în tribună pentru meciul cu Clinceniul. Ieri, fundașul dreapta de 20 de ani s-a antrenat, dar mai simte o înțepătură la glezna piciorului drept.
Pe de altă parte, portarul Miroslav Orlic nu va fi luat în calcul pentru acest meci. Tatăl austriacului cu origini sârbești, grav bolnav în ultima perioadă, a decedat, iar goal-keeperul de 25 de ani a plecat de urgență la Salzburg pentru a-l conduce pe ultimul drum. Conducerea, antrenorii și colegii sunt alături de Orlic și vor încerca să-i mai aline dure­rea cu un succes la Ghermănești.
UTA se mai antrenează două zile pentru disputa cu ilfovenii, iar miercuri seara va călători cu avionul la București. Ca de obicei, arădenii se vor caza la Hotelul Mirage, iar joi după-amiază, vor juca pe puncte cu Snagovul. Drumul spre casă va fi parcurs cu autocarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.