Șoc în mediul de afaceri: Ionel Blidar, cumnatul lui George Medințu, a murit la 50 de ani

0
3865

Veste cumplită pentru mediul de afaceri arădean. Ionel Blidar, proprietarul firmei de imobiliare Real Investments, a încetat din viață în această dimineață. Blidar avea 50 de ani și a murit în urma unui atac cerebral. 

Viața i-a oferit lui Ionel Blidar multe șocuri. În urmă cu mulți ani de zile, tânărul Blidar a fost implicat într-un teribil accident de circulație. Pentru că era nevoie urgentă să ajungă la spital, iar ambulanțele nu erau ajunse, Ionel a fost transportat, în stare stabilă, de o altă mașină. Numai că s-a întâmplat o tragedie: mașina care îl transporta pe Ionel la spital, în urma accidentului, a fost implicată, la rândul ei, într-un accident de circulație, mult mai grav decât primul. Ionel Blidar s-a zbătut atunci între viață și moarte, șansele de supraviețuire fiind minime. După o lungă perioadă, Ionel a învins moartea și a devenit omul de afaceri cu suflet nobil, așa cum îl știa toată lumea.

Din păcate, șicanele vieții sunt surprinzătoare, iar Ionel Blidar s-a stins la doar 50 de ani, în urma unui atac cerebral. 

„Îți multumesc că ai fost cel mai bun frate din lume… nu te voi uita niciodată… ești și vei ramâne în inima mea toată viața! 😪🙏🏻 Te iubesc acolo unde esti !😪😪😪” – a scris Ardenița Medințu, soția cunoscutului om de afaceri arădean George Medințu, pe pagina sa de facebook.

Dumnezeu să îl odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.