Șoc la Macea: Voința spune pas Ligii a IV-a și s-ar putea desființa: „Păcat de munca din ultimul an”

0
273

maceaCampioana Seriei A a Ligii V-a își făcea planuri mari la revenirea în primul eșalon județean, dar  marți seară a căzut „ghilotina”. Primarul Ioan Mercea i-a anunțat pe președintele Gheorghe Tăuceanu și antrenorul Costel  că echipa nu va primi finanțare din partea Consiliului Local Macea și asta chiar dacă bugetul de 1 miliard și jumătate ar fi fost aprobat deja.
Prin urmare amicalul pe care măcenii trebuiau să-l dispute cu Crișul Chișineu-Criș a fost anulat, în cantonament nu se mai pleacă, iar jucătorii au fost informați deja că-și pot găsi alte angajamente. „Păcat de munca de un an de zile, de toate eforturile depuse pentru câștigarea campionatului în Liga a V-a. Mulți dintre băieți meritau să joace mai sus, chiar au demarat cu serio­zitate pregătirile, iar acum se văd în postura de a renunța la tot. Am adus deja și jucători buni la acest nivel, ca Burian, Bulzan, Bîrdan, Gîlcă sau Malancu, urmau să mai vină unul-doi, cred că aveam echipă de primele 5-6 locuri. Dar, așa se întâmplă când depinzi de politic, cu toate că nu îmi dau seama unde și ce s-a rupt. Am discutat telefonic cu doi-trei consilieri care mi-au spus că totul era în regulă din partea lor, în timp ce domnul primar mi-a comunicat că nu se mai alocă bani. Asta e, mergem fiecare pe drumul nostru, cu regretul că se puteau face lucruri frumoase la Macea, eu chiar cred că am fi avut printre cei mai mulți spectatori la meciurile de acasă. Măcenii iubesc fotbalul, dar rămân din nou fără el”, ne-a declarat Costel Filipaș.
Probabil, echipa nu se va mai înscrie nici în Liga V-a și asta pentru că e greu de crezut că cineva o va lua de la capăt având vie experiența Voinței lui Filipaș, care a trudit degeaba pentru promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.