Mare le-a fost uimirea locatarilor blocului A15, de pe Aleea Saturn, din cartierul Aurel Vlaicu, atunci când s-au trezit cu băncile din faţa imobilului lor la gunoi. Băncile au fost practic tăiate, pentru că erau ancorate bine în beton, iar apoi aruncate pur şi simplu la gunoi. Totul s-a petrecut pe repede înainte, în jurul orei 18.00.

Locatarii nu numai că au fost şocaţi, dar sunt şi extrem de supăraţi pe gestul, se pare, a unui locatar din imobil, suspectat că le-a pus gând rău băncilor. „De şapte ani locuiesc în acest bloc, iar când am ajuns aici băncile erau deja de bună vreme. Avem un vecin care locuieşte la etajul al II-lea, este pensionar şi are un câine. Este supărat tot timpul pentru că pe aceste bănci mai stau copii. Face reclamaţii peste reclamaţii şi este supărat pe toată lumea“, ne-a mărturisit un locatar.

Oamenii sunt atât de şocaţi încât au rămas muţi la gestul locatarului care a smuls băncile din ciment. „Suntem atât de supăraţi, totul s-a petrecut foarte repede. Nici nu am conştientizat bine ce s-a petrecut. Nici măcar nu ştim pe ce să punem mâna, pe cine să sunăm la ora asta. Mâine vom suna poliţia locală să vină să îl calmeze pe acest individ. Acele bănci nu încurcau pe nimeni. În plus, este inadmisibil să tai pur şi simplu băncile din faţa blocului şi să le arunci la tomberon, fără să te consulţi cu ceilalţi locatari. Nu am fost înştiinţaţi de «minunea» ce avea să se petreacă astăzi“, mai spune o femeie din bloc.

Astfel, locatarii blocului A15, de pe Aleea Saturn au rămas fără cele trei bănci din faţa imobilului lor. Una a fost aruncată în urmă cu ceva vreme, iar celelalte două, situate faţă în faţă, au ajuns acum la tomberon.

 


În locul lor a rămas betonul

Recomandările redacției