Șocant: La Vinga au început să iasă morții din morminte (+galerie foto)

2
2722

Un caz inedit ne-a fost semnalat ieri de către un cititor din Vinga. Omul a mers în cimitirul din localitate, pentru a aprinde o lumânare la mormântul unei rude și a rămas pur și simplu terifiat de ceea ce a văzut acolo. Câteva morminte erau pur și simplu prăbușite, iar în gropile formate se puteau vedea sicriele. Pe lângă faptul că mirosul era de nesuporat gropile reprezentau un pericol real pentru comunitate. Cititorul ne preciza că cimitirul se află în apropierea locuintelor, iar în zonă vin și se joacă deseori copiii din localitate. ,, Am dat peste aceste morminte deoarece venea un miros insuportabil, efectiv e dezvelita groapa și se văd sicriele”,  spune omul. Contrariat de ceea ce se întâmplă, cititorul nostru a întrebat ale cui sunt mormintele. Cimitirul din comună este unul mixt, apaținând mai multor culte religioase, dar se pare că locurile de veci, cu pricina, aparțin rudelor unor etnici catolici. Oamenii au plecat din țară iar de morminte nu mai se îngrijește nimeni de o vreme.,,Se știe de morminte că sunt surpate. Am vorbit cu administratorul. Nimeni nu face nimica. Dau vina unii pe alții dar nu se iau măsuri. E un pericol. Ferească Dumnezeu să se întâmple un accident să cadă careva aici ”, adaugă cititorul nostru.  

Cu toate acestea pericolul și mirosul pătrunzător rămâne, iar cei care se ocupă de cimitirul din comună, ar trebui să ia urgent măsuri până nu se va întâmpla un accident în zonă.

Foto: Pascu Claudiu

2 COMENTARII

  1. În primul rând nu vine absolut niciun miros de la niște morminte vechi de mai bine de 100 de ani. Nu mai mințiți și denigrați aiurea.. Din păcate nu s a ocupat nimeni de reparațiile mormântului, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă bateți joc și să faceți mișto pe un așa subiect. Rușine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.