Socodorul nu face o tragedie din cele șase eșecuri consecutive: „Am întâlnit cinci echipe din Top 6, urmează adversari abordabili”

0
226

Nou promovata ACS Socodor începuse excelent sezonul de Liga a IV-a, dar odată cu adversarii cu pretenții au venit și înfângerile. Au fost șase la rând, ultimul succes datând de pe 24 septembrie, la Dorobanți.
Însă, „galben-albaștrii” nu au făcut înmormântare după seria de eșecuri, ba, mai mult, au rămas uniți și încrezători în forțele proprii pentru ultimele partide ale anului. „În afară de Săvârșin, unde am pierdut pe final de meci pe lipsă de experiență, am întâlnit cinci echipe din Top 6. În afară de Curtici, am jucat cu toate în aceste ultime partide. Am realizat că nu ne putem ridica deocamdată la nivelul lor, dar mă bucur că echipa a rămas cu un moral bun după aceste înfrângeri. Urmează adversari abodarbili pentru noi, deși pe primul dintre ei, Păulișana Păuliș, îl prindem într-un moment foarte bun. Apoi, urmează să găzduim Glogovățul și mergem la Mailat, cert este că vrem să mai facem puncte în acest an. Pe undeva, rezultatele slabe, sau cel puțin scorurile destul de mari încasate au fost favorizate și de pierderile suferite la nivel de lot. Se știe că Șulea a plecat la Criș, Pîslariu în străinătate, iar mai nou Noaică a ales Pilu. E adevărat, a venit Molcuț, un atacant experimentat și de calitate, care va avea ocazia să demonstreze chiar în următoarele trei meciuri”, a explicat Petrică Crișan, președintele ACS-ului.
De la primăvară, Socodorul intenționează să arate mai bine. „Tatonăm deja trei-patru piste pentru transferuri, suntem pe cale să batem palma pentru un cantonament de iarnă, ne propunem să creștem ca și echipă și club. Repet, deocamdată ne bucurăm că atmosfera din cadrul echipei a rămas bună, de aici începem următoarele trei partide, din care sunt convins că vom scoate puncte”, a mai spus Crișan.
Socodorul a strâns 12 puncte în actuala stagiune a Ligii a IV-a pentru un loc 12 cu trei etape până la vacanța de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.