Socodorul strânge deja rândurile pentru Liga a IV-a: „Mergem pe continuitate și câteva achiziții din zonă”

0
277

După sezoane bune în care s-a zbătut în anonimatul ligilor inferioare, Vulturii Socodor respiră din nou aerul Ligii a IV-a. Echipa lui Tiberiu Darazs a avut de luptat serios pentru unul dintre locurile promovabile din Seria B a Ligii a 5-a, contestate mult timp, pe lângă campioana Șepreuș, și de Tîrnova sau Ghioroc.
Accederea în primul eșalon județean a adus mult entuziasm în tabăra „vulturilor”, iar autoritățile locale au întreținut acest entuziasm cu 85 de mii de lei pentru noul an competițional. „Am primit ok-ul de la Primărie, ne mai strângem și noi câțiva sponsori în jurul echipei și demarăm în forță treburile. Cu baza sportivă stăm bine, nu cred că vom întâmpina probleme de omologare a tere­nului. Vom mări și capacitatea tribunelor de la 70 la 300 de locuri, dar ne vom și îngriji de copii și juniori. Avem deja formată o grupă de 2004-2005 pe care o vom înscrie în campionat și care azi va și juca un amical cu Kickers Chișineu Criș”, ne-a mărturisit Petrică Crișan, președintele Socodorului.
Tot ieri, la orele serii, prima echipă s-a reunit tot cu Tibi Darazs și Cristian Nădăban la timonă, prilej cu care s-ar putea produce câteva „divorțuri”. „Am înțeles că sunt jucători care ar dori să joace mai mult, iar noi nu le putem garanta asta în momentul de față. Vom vedea ce doresc să facă, până la urmă fiecare trebuie să-și dorească ce e mai bine pentru el. Noi avem un prim-transfer, este vorba despre fundașul Șepreu­șului Manolache, dar am mai demarat discuții cu încă 4-5 jucă­tori. Vom face achiziții numai din zonă, dar, în principiu, mer­gem mult și pe continuitate. Consi­derăm că în special în linia de atac suntem foarte omogeni, nu degeaba am dat golghe­terul anului în fotbalul jude­țean ară­dean”, a adăugat șeful „vulturilor”.
Într-adevăr, Bogdan Bibarț a adunat nu mai puțin de 48 de go­luri în sezonul precedent (43 în campionat și 5 în Cupă) și se anunță principala „gură de tun” și în Liga a IV-a. „Chiar am vorbit cu el și mi-a spus că s-a matu­rizat, a câștigat în special la capitolul pozițio­nare în teren. În plus, a beneficiat de pasele lui Ardelean și Tulcan, ei vor fi principalul atuu al nostru și în noul campionat. Dar, sunt si­gur că ne vom pune la punct în toate compartimen­tele, prin întăriri și antrenamente. Avem destul timp la dispoziție, începem de azi, facem câte trei ședințe de pregătire pe săptămână, apoi patru, eu zic că vom fi pregătiți de start”, a mai precizat Crișan.
Chiar dacă va mai sta câteva săptămâni bune departe de ga­zon după operația la genunchi, Cristi Nădăban rămâne o „piesă” importantă în angrenajul soco­dorenilor. „Chiar dacă are 35 de ani, poate aleargă cel mai bine din toată echipa. Joacă și pe un post greu, cel de mijlocaș central, îl așteptăm pe teren undeva pe finalul lunii septem­brie, cel târziu în octombrie”, a încheiat președintele „vultu­rilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.