bulgarPoliţiştii de frontieră au depistat, duminică, un cetăţean bulgar care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Reyhan Hyusein H., de 25 de ani, conducând un autoturism marca Opel Zafira, înmatriculat în Germania.

„Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate, şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis elibert de autorităţile din Bulgaria, care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul sectorului pentru verificări, stabilindu-se că cetăţeanul bulgar nu deţine un permis de conducere valabil, iar documentul prezentat nu figurează în evidenţe”, preciza comisar-şef Daniel Iancu, din cadrul Poliţiei de Frontieră Arad.

Având în vedere cele constatate, şoferului i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Recomandările redacției