Şofer fără permis de conducere, depistat la P.T.F. Nădlac

0
226

bulgarPoliţiştii de frontieră au depistat, duminică, un cetăţean bulgar care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Reyhan Hyusein H., de 25 de ani, conducând un autoturism marca Opel Zafira, înmatriculat în Germania.

„Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate, şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis elibert de autorităţile din Bulgaria, care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul sectorului pentru verificări, stabilindu-se că cetăţeanul bulgar nu deţine un permis de conducere valabil, iar documentul prezentat nu figurează în evidenţe”, preciza comisar-şef Daniel Iancu, din cadrul Poliţiei de Frontieră Arad.

Având în vedere cele constatate, şoferului i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.