Şofer fără permis depistat de poliţiştii de frontieră arădeni

0
286

soferPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F Nădlac au depistat un bărbat, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere.
În data de 20.01.2015, orele 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul roman Husein M., în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul în judeţul Călăraşi, conducând un autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Bulgaria.
Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte documentele de identitate şi permisul de conducere.
Acesta a prezentat un permis de conducere care imita unul eliberat de autoritaţile greceşti, care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au demarat cercetările.
În urma verificărilor efectuate prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, s-a stabilit că cetăţeanul român nu deţine un permis de conducere.
„Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră arădeni au întocmit acte de urmărire penală, pentru infracţiunile uz de fals şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat agent şef adjunct de poliţie, Adelina Limban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.