Șofer teribilist cu apucături de „Fast and Furious” pe strada Ady Endre: s-a rostogolit cu mașina (video)

6
6935

Limita de viteză în oraș a devenit demult doar un „reper”, nicidecum o regulă. Mulți șoferi teribiliști merg pe principiul „legile sunt făcute pentru a fi încălcate”.


Pe același principiu a mers și „șoferul” de pe strada Ady Endre, care circula cu o viteză mare, pe un carosabil alunecos. În partea opusă, un alt autoturism întorcea. Fără a mai avea timp de a efectua vreo manevră pentru a evita impactul ce urmează să fie creat de mașina „furioasă și iute”, acesta a fost izbit, iar nonconformistul nostru a intrat direct în pomul din fața unei case, ajungând și să se rostogolească. Norocul a fost că nu era nimeni pe stradă, altfel se putea produce o mare tragedie.

6 COMENTARII

 1. Daca nu avea camere, pica de fazan cel care intorcea pt neacordare e prioritate, nici asa nu e sigur ca nu va fii scos vinovat la cata coruptie este in tara.

  • Poftim? Dar dumneata esti radar sa stii cu ce viteza circula passatul? Caz clar de intoarcere fara sa se asigure temeinic!! Si da cel ce a intors, chiar e fazan, nu a picat de fazan!!!

   • Nu trebuie sa fi radar, doar sa cunosti notiuni de fizica de scoala generala, exista o filmare, avem distanta masurabila, si timp => se poate calcula viteza, nu pica nimeni de fazan !!!! Deoarece nu toti sunt incompetenti !

    Din cate vad pe.filmare lovitura ar trebuii sa fie dupa stalpul median al masinii, daca este asa, vina apartine 100% celui cu viteza mare.

    Daca lovitura e inainte de stalp, in cel mai rau caz culpa comuna !!!

    • Vorbești prostii…
     Știm, și noi ca putem afla viteza dacă avem distanta și timpul dar,
     NICIODATĂ nu va vinovat cel ce se afla pe drumul cu PRIORITATE.

  • Prietene… Clar e vinovat cel care a întors și nu s-a asigurat.
   Pe filmare se poate vedea foarte clar ca cel ce s-a răsturnat avea viteza mare, dar cel ce a produs accidentul e auto negru. Dacă se poate demonstra în vreun fel viteza de deplasare poate fi sancționat conform legii dar nicidecum pt producerea accidentului

 2. Cine a scris articolul mănâncă mult că@#t! Cel cu passat-ul imposibil sa aibe mai mult de 70.. frânează mult masina inainte de impact. Daca avea 70 sa fie sancționat pentru depășirea vitezei. Vinovat este cretinul/cretina care nu se stie asigura si eu tare cred, Paula, ca e barbatul tau si de aceea ai scris articolul asta de 2 bani! Sa întorci sentința cu ajutorul FB in favoarea ta. Jurnalistă de rahat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.