Şoferi de ocazie, cercetaţi penal de poliţiştii rutieri

0
305

infractiuni (1)

Mai multe persoane sunt cercetate penal de poliţişttii arădeni după ce au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, oamenii legii au depistat în trafic un bărbat, de 23 de ani, în timp ce a condus o autoutilitară, pe DJ.708/B, pe raza localităţii Covăsânţ, având aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare care au fost atribuite unui alt autovehicul, şi un bărbat, de 22 de ani, în timp ce a condus un autoturism pe DN 79/A, în afara localităţii Şicula, având aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare eliberate de autorităţile germane, care nu au valabilitate pe teritoriul României.

„Pe DN7, pe raza localităţii Ilteu, colegii mei au depistat în trafic un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, pe DJ 707, pe raza localităţii Petriş, a fost depistat un bărbat, de 31 de ani, iar pe raza localităţii Sebiş a fost depistat un bărbat, de 26 de ani, care au condus autoturismele fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, ne informa Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.