„Șoferi” fără permis sau la volanul unor autovehicle neînmatriculate

0
304

Chiar dacă ne aflăm în starea de alertă, infracțiunile rutiere continuă să fie constatate pe drumurile publice din Arad. Polițiștii din Șiria au depistat în trafic, sâmbătă, 14 noiembrie, un bărbat de 46 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Galșa, fără a deține permis de conducere.

Tot fără permis a mai fost depistat, în seara zilei de duminică, 15 noiembrie, un tânăr de 22 de ani, din Secusigiu, în timp ce conduceaun autoturism pe raza aceleiași localități. De asemenea, autoturismul pe care îl conducea este radiat din circulație din anul 2018 și avea aplicate plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale unui alt vehicul.

Un bărbat de 33 de ani, din Secusigiu, a fost depistat de polițiști pe raza localității, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, având aplicate numerele de înmatriculare ale unui alt autoturism.

Duminică, pe raza localității Vladimirescu, a fost depistat un bărbat de 27 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele tuturor celor depistați au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.