Șoferi opriți de polițiști pentru verificarea I.T.P

0
594

Polițiștii Biroului Rutier au desfășurat, vineri și sâmbătă noaptea, acțiuni pe șoselele din municipiu, pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului și verificarea stării tehnice a autovehiculelor, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Roman.

Au fost controlate peste 230 de autovehicule și legitimate aproximativ 250 de persoane.

În total, au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.890 de lei, pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002, fiind întocmit și un dosar penal pe numele unui bărbat de 35 de ani, din Secusgiu, depistat pe bulevardul central din municipiu sâmbătă noaptea, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au fost reținute cinci permise de conducere, dintre care unul pentru conducere sub influența alcoolului (0,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat), două pentru nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului electric și două pentru neacordarea priorității de trecere a pietonilor.

Pentru I.T.P. expirat, anvelope uzate, aplicare de folii neomologate și alte nereguli ale vehiculelor au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Aceste acțiuni se desfășoară permanent, atât în municipiu cât și în județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.