Șoferii, avertizați să nu mai parcheze sau staționeze neregulamentar pe Ștrandul Neptun

0
373

Având în vedere că ne aflăm la începutul sezonului estival 2021, iar ștrandul Neptun reprezintă un complex de agrement și relaxare de care ne bucurăm nu doar noi, arădenii, ci și vizitatorii din alte județe, Direcția Generală Poliția Locală Arad desfășoară, în această perioadă, acțiuni de control și sancționare a faptelor de natură contravențională privind oprirea/staționarea neregulamentară a autovehiculelor pe ștrandul Neptun.

„Polițiștii locali vor intensifica acțiunile de constatare și sancționare a șoferilor indisciplinați, care ignoră semnificația indicatoarelor rutiere din zona de referință și nu respectă normele de circulație rutieră, parcând autovehiculele de o manieră care blochează accesul, pe aleile pietonale sau chiar pe spațiu verde”, spun cei de la DGPL Arad.

Precizăm faptul că administrația pune la dispoziția vizitatorilor ștrandului peste o sută de locuri de parcare, pentru imobilizarea regulamentară a automobilelor.

„În acest context, specificăm că faptele referitoare la OPRIREA NEREGULAMENTARĂ vor fi sancționate conform O.U.G. nr.195/2002, cu modificările și completările ulterioare, cu 2-3 puncte de amendă și 2 puncte de penalizare și cu 4-5 puncte de amendă, respectiv 3 puncte de penalizare pentru STAȚIONAREA NEREGULAMENTARĂ a autovehiculelor, în acest caz fiind aplicate inclusiv măsuri de ridicare a vehiculelor”, au mai transmis reprezentanții DGPL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.