Șoferii care trec pe drumul Mădrigești – Julița sunt disperați din cauza vegetației

0
563

Voicu Sida 

Nu întotdeauna este vinovat administratorul.

Am trecut pe drumul Mădrigești – Julița de două ori în această săptămână. Pe lângă faptul că șoseaua este foarte îngustă, cu foarte mare greutate reușind să treacă două mașini mari una pe lângă cealaltă, mai apare o problemă: crengile de la arborii situați pe marginea drumului ajung până în carosabil. Un patron din zona Vârfurile, care face transport pe acest drum este extrem de nemulțumit de faptul că mașina sa este toată zgâriată de crengi. Același lucru mi s-a întâmplat și mie când am trecut pe acest drum, cu greu reușind să îmi feresc mașina de crengile copacilor.

În acest caz, nici cei de la Consiliul Județean Arad nu pot sta după un iresponsabil care a câștigat licitația de tăieri de vegetație și mai știu eu câte mai are în caietul de sarcini. Până la urmă ține și de bunul simț și de responsabilitatea firmei care a câștigat licitația, firmă care încasează o grămadă de bani pe degeaba. Lucrurile pot degenera și există chiar riscul de accidente rutiere, dacă vegetația nu va fi tăiată de pe marginea drumului.

De acest lucru s-au sesizat și câțiva patroni din zonă, care mi-au spus că îl vor acționa în judecată pe patronul firmei care ar trebui să taie vegetația. Cabinele mașinilor lor sunt toate zgâriate din cauza acestui drum. Am convingerea că reprezentanții firmei respective nu au trecut anul acesta pe drum.

Voicu Sida

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.