Șoferii s-au întrecut pentru primul loc… la alcoolemie

0
301

Sfârșitul de săptămână înseamnă sărbătoare. Toată lumea se relaxează pe cât de mult posibil și încearcă să își folosească timpul liber la maxim. Ei bine, arădenii au făcut, fără să știe, întrecere în zilele de weekend ce au trecut.

La finalul celor două zile în care aceștia au concurat pentru primul loc la alcoolemie, câștigătorul a fost un nădlăcan. Polițiștii Orașului Nădlac l-au depistat pe acesta pe raza localității. A fost vorba despre un bărbat de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolmeie de 1,04 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Locul doi a fost înmânat altui bărbat, de această dată cu o alcoolemie de 0,91 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și care a fost depistat de polițiștii din Sebiș. Bărbatul în vârstă de 48 de ani, din Gurahonț, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități.

În continuare, ceilalți participanți la trafic ce se aflau sub influența alcoolului în momentul în care au urcat la volan nu au reușit să îi ajungă pe primii clasați, dar nu au fost nici prea departe de aceștia. Așadar, au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe raza localității Pâncota, un bărbat de 56 de ani, din Măderat, cu o alcoolmeie de 0,88 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Sebiș, un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,67 mg./l. alcool pur în aerul expirat și un tânăr de 26 de ani, din Dezna, cu o alcoolemie de 0,46 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Ghioroc, un cetățean italian de 44 de ani, cu o alcoolemie de 0,53 mg./l. alcool pur în aerul expirat și pe raza localității Ineu, un bărbat de 33 de ani, din Mocrea, având o alcoolemie de 0,45 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, tuturor celor în cauză le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiind cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.