victime_accident_muntenegruTotodată, oficialul muntenegrean a adăugat că au avut trei încercări eşuate de a scoate autocarul din prăpastie.

Adjunctul şefului Poliţiei din Muntenegru n-a putut încă dezvălui cauzele accidentului. La un moment dat se susţinea că şoferul ar fi încercat să evite mai mulţi copii care ar fi circulat pe viaduc, însă oficialul muntenegrean n-a confirmat ipoteza. El a declarat că este încă devreme să se vorbească despre cauzele accidentului.

„Totul ţine de competenţa Parchetului, iar după finalizarea procedurilor veţi fi informaţi”, a spus oficialul citat.

El a precizat că şoferul care se afla la volanul autocarului la momentul accidentului a decedat, iar al doilea şofer este în stare gravă, fiind internat la Secţia de Terapie intensivă.

„Martori ai accidentului au fost un copil şi tatăl său, iar copilul a suferit şi el”, a mai declarat adjunctul şefului Poliţiei din Muntenegru.

Oficialul a precizat că în zona în care s-a produs accidentul exista un marcaj care limita viteza de circulaţie la 40km/oră.

„Este accidentul cel mai tragic din istoria Muntenegrului. În urmă cu 15 ani, în acelaşi loc, ne-am mai confruntat cu o tragedie asemănătoare”, a încheiat omul legii.

SURSA:  Libertatea.ro

Recomandările redacției