Șoferul care a plecat de la locul faptei după ce a ucis un bărbat de 53 de ani , a fost prins. Cine este criminalul

0
2100

Conducătorul autoturismului care a părăsit locul accidentului petrecut marți seara, în Bocsig, unde un bărbat de 53 de ani a fost lovit mortal de un șofer, a fost într-un final prins de autorități.
Se pare că în spatele volanului a stat un tânăr de 24 de ani, din localitatea Șiria, care a fost găsit acasă, de către polițiști, fără a avea vreo urmă de remușcare. Tânărul, de etnie romă, avea autoturismul înmatriculat în Irlanda, permisul, de asemenea, fiind eliberat de autoritățile irlandeze.
Vă reamintim faptul că marți, în jurul orei 22.30, un bărbat de 53 de ani, din Bocsig, în timp ce traversa D.N. 79/A când a fost lovit din plin de tânăr care se deplasa dinspre Sebiș, spre Ineu. Bărbatul a zăcut minute bune pe mijlocul șoselei, șoferul părăsind locul faptei.
Reprezentanții IPJ Arad au anunțat că: „Polițiștii au identificat conducătorul autoturismului care a părăsit locul accidentului în persoana unui tânăr de 24 de ani, din localitatea Șiria, acesta fiind reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu cu propunerea luării unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.