Șoferul pe care nu l-a ajutat „Cosmin“, prins din nou

0
451

A fost cândva oprit de polițiști pentru că a încălcat o grămadă de reguli de circulație. După aceea, pentru că a încercat să-și sune un prieten care să-l scoată din încurcătură și pentru că tot incidentul a fost filmat, un bărbat din Arad a ajuns în centrul atenției. Așa a reușit acesta să capteze atenția tuturor celor din trafic pentru că el a continuat să circule în voie și să parcheze în moduri uluitoare.

Văzut peste tot prin oraș conducând fără să mai aibă problemele extreme de sănătate pe care le-a adus ca motivul principal pentru care a circulat pe contrasens, el a fost fotografiat în mai multe ipostaze și în mai multe locuri.

La început totul era amuzant pentru că aproape toată lumea a putut să vadă videoclipul în care el îl suna pe un anume „Cosmin“. Mai târziu a devenit ușor frustrant să îl vadă peste tot prin trafic cu același tupeu cu care a încercat să pună polițiștii într-o postură urâtă și jignitoare pentru aceștia.

Acum, lumea și-a dat într-un final seama cum a reușit acesta să își recupereze permisul. Se pare că bărbatul a depus contestație pentru că s-a simțit neîndreptățit în momentul în care a fost prins circulând pe contrasens, pe liniile de tramvai, pe o scurtătură improvizată, după propriile reguli.

Până în momentul în care procesul va ajunge la final, el își păstrează permisul care inițial îi fusese reținut pentru 90 de zile.

Cu toate acestea, după contestația a mai circulat o perioadă până când a avut neplăcerea de a fi oprit din nou de polițiști. De această dată pe centrul orașului. Nu știm exact ce a făcut, dar suntem convinși că nu a fost oprit doar pentru un control pentru că el a continuat să încalce mai multe reguli de circulație după incidentul mai sus menționat.

Poate de această dată își va da seama singur că face greșeli pe bandă rulantă și că ar fi timpul să se oprească, sau poate va continua să circule fără vreo remușcare. Până acum așa a făcut, dacă lucrurile vor continua la fel, cu siguranță un cetățean vigilent îl va fotografia din nou și va ajunge încă o dată în centrul atenției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.