„Șoimii” au remizat la Criș, Bulzan a mai primit o șansă

0
330

hutanuIonuț Popa a ales divizionara a patra din Chișineu-Criș pentru amicalul săptămânal ce obișnuiește să-l organizeze de când a venit pe banca celor de la Șoimii Pâncota. Totul s-a decis în prima repriză, când Toseschi a deschis scorul după un corner executat de Petrescu, iar Huțanu a egalat din pasa lui Gâlcă. În rest, a fost un antrenament mai degrabă fizic pe un teren destul de denivelat și pe un vânt puternic.
Amenințat cu excluderea din lot după ce și-a lovit un coleg în timpul meciului de la Dezna, din Liga V-a, Ovidiu Bulzan a fost deocamdată iertat și a fost titular ieri după-amiază. În schimb, a absentat Dragalina, menajat și bineînțeles Voinea, care are piciorul în ghips după accidentarea de la Timișoara. Mihai Roșca i-a lăsat pe margine pe Turcuș, Petra și Faur, ieșiți șifonați din derby-ul cu Pecica, în timp ce portarul Mucha a apărat de la un capăt la altul fiindcă rezerva sa, Pătroi, a arbitrat meciul desfășurat pe durata a 80 de minute.
Formații:
Crișul: Mucha – Ciornei, Tolan, Toseschi, Burlacu – Pirtea, Iaroș, Petrescu, V. Fritea – R. Popa, Kovacs.
Pîncota (prima repriză): Fila – Pantea, Lung, Rusu, Dubeștean – Polgar, Suciu, Mitu, Bulzan (30 Huțanu) – Burian (30 Gâlcă), Cioablă.
Pâncota (repriza a II-a): Pașcalău – Maghici, Lengyel, Traore, Siminic – Issa, Suciu – Gavrilescu, Vladu, Huțanu (55 Mitu) – Sălăjan.
Pâncotanii au programat zilnic câte un antrenament, iar sâmbătă întâlnesc acasă pe CS Mioveni în ultima etapă a sezonului regulat al ligii secunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.