pancota reunireDan Cuedan a condus, ieri, primul antrenament din campania 2013-2014 a Șoimilor Pâncota, campanie pe care trupa arădeană promite s-o abordeze pe măsura așteptărilor stârnite de impresia lăsată campionatul trecut.
Au fost 26 de fotbaliști la prima reunire, aici intrând și mai mulți tineri din zonele Brad și Petroșani, dar și de la UTA II.
Transferat în vară de la Gloria Arad, Radu Dubeștean a făcut joncțiunea cu Șoimii, în timp ce Cornel Nădăban mai are un weekend liber, el aflându-se la Mare alături de nașul său, Cristian Irimia.
Marea noutate a zilei a fost anunțată de președintele Pavel Piroș. „La acest prim antrenament l-am avut alături de noi pe Paul Țene, venit de la Universitatea Cluj. Vom pune la punct detaliile în scurt timp. Mai așteptăm încă trei jucători și un portar de la Petroșani, plus suntem în discuții avansate pentru doi fotbaliști de la Dinamo II. De asemenea, purtăm tratative cu un fotbalist de primă ligă”, a dezvăluit boss-ul alb-negrilor.
Paul Țene are 22 de ani și, pe lângă Clujul unde a crescut și s-a format, mai are experiențe la Unirea Urziceni, Delta Tulcea și CS Otopeni. A fost și interna­țional de juniori al României.
Dimineață, când e așteptat să revină și Cornel Suciu, antrenorii Dan Cuedan și Bebe Mitu supraveghează meciuri între componenții lotului, cu scopul trierii. „Luni vin și trei jucători de la Timișoara”, a mai spus Pavel Piroș.

Recomandările redacției