Șoimii din Pâncota „zboară” la Timișoara și Oradea pentru amicalele iernii

0
339

tarceaSingura divizionară secundă arădeană mai are 7 zile de vacanță, însă și-a stabilit în cele mai mici detalii programul de pregătire pentru această iarnă. Dan Cuedan a optat pentru nu mai puțin de 9 meciuri de verificare, absolut toate fiind programate pe terenuri străine. Pâncotanii intenționează să protejeze cât pot de mult terenul din Podgorie, preferând suprafețele sinte­tice din județele vecine.
Prin urmare, „șoimii” vor zbura la Oradea și Timișoara și localitățile învecinate celor două municipii pentru a întâlni următorii adversari: CSO Sânmartin (24 ianuarie), Millenium Giarmata (28 ianuarie),  ACS Poli Timișoara (31 ianuarie), Olimpia Satu Mare (10 februarie, la Salonta), Mama Mia Becicherecul Mic (11 februarie), FCM Sighetu Marmației (14 Februarie, la Salonta), Luceafărul Oradea (18 fe­bruarie), o echipă de juniori sau o divizionară a patra arădeană (21 februarie).
Între 1 și 8 februarie, „alb-negrii” merg în cantonament în stațiunea din județul Alba, Gârda de Sus, dată până la care lotul ar trebui să fie completat cu câțiva fotbaliști. „Ne-am dori trei-patru jucători pe axul central al echipei, fundaș, mij­locaș și atacant. Săptămâna viitoare ar putea să finalizăm primele discuții cu fotbaliștii pe care îi avem în vederi”, a precizat Sorin Tarcea, directorul sportiv al pîncotanilor.
Până acum, „șoimii” s-au despărțit de Staicu, Monac și Crușoveanu, dar conducerea echipei mai pregătește unul-două divorțuri, dar asta numai după ce lotul va fi completat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.