Pâncotanii au de luat o revanșă în fața celor de la FC Baia Mare, care în tur i-au învins fără drept de apel în Podgorie, cu 4-1. Echipa lui Toma este în pierdere de turație față de startul aproape fără greșeală de campionat, așa că ar fi o pâine de mâncat în „Dealul Florilor”.
Însă, prioritatea numărul unu a lui Ionuț Popa este să-și recupereze fotbaliștii până la ora meciului de sâmbătă. Din start, se știe că Issa nu va face deplasarea și asta pentru că senegalezul e din nou suspendat, acumulând deja 7 avertismente stagionale. Cel mai probabil, banderola o va prelua Alin Pavel sau Irimia, dacă nu chiar Pascariu, care – însă – și el trage tare să-și revină după amigdalita acută ce l-a ținut în casă toată săptămâna trecută. Puternicul fundaș a început antrenamentele, dar și dacă va intra sâmbătă pe teren nu va fi recuperat sută la sută.
Probleme, la umăr de această dată, are și celălalt fundaș central titular, Radu Dubeștean. Acesta a căzut rău după duelul aerian cu Petrean în confruntarea cu Tărlungeniul și marți s-a antrenat separat, cu preparatorul fizic, Călin Petrică. Dureri la genunchi acuză și juniorul George Pirtea, însă, cum capacitatea sa de regenerare este mai mare, probabil Popa va conta pe el contra moroșenilor.
În fine, ceva dureri de cap au și conducătorii clubului, care au de achitat baremul de arbitraj cu Tărlungeniul, dar și memoriile câștigate de patru dintre foștii fotbaliști.

Recomandările redacției