Alexandru Sălăjan (mijloc) a reușit o dublă în amical

Alexandru Sălăjan (mijloc) a reușit o dublă în amical

Divizionara secundă a trecut la pas, marți seară, de mai vechea adversară din Liga a IV-a arădeană, Crișul Chișineu Criș. A fost 5-0 pentru alb-negri, al căror președinte, Pavel Piroș, s-a declarat satisfăcut de partitura interpretată de ai săi: „S-a mișcat bine echipa”.

Huțanu (35), Bulzan (71), Băd (69) și Sălăjan (84, 86) au punctat în contul pâncotanilor, care au primit o veste bună și de la Flavius Cuedan: tânărul mijlocaș a scăpat de operație după dura accidentare suferită în amicalul de sâmbătă, cu Victoria Zăbrani!

Revenind la meciul de la Criș, Dan Cuedan a concluzionat: „Meci normal, de verificare. Am jucat pe un teren bun, asta a fost important. Am făcut două echipe total diferite, ne-am atins obiectivul pentru perioada în care suntem. Față de alte jocuri, am reușit să înscriem mai mult”.

Pașcalău (30 Nica) – Pantea, Rusu, Crușoveanu, Siminic – Huțanu, Maghici, Jichici, Polgar – Burian, Staicu – a fost alcătuirea Șoimilor în primul act, apoi pe gazon au apărut Irimia – Vițu, Lengyel, Lung, Dubeștean – Sălăjan, Suciu, Issa, Bulzan – Băd, Mihai. Timișeanul Jichici a ieșit din vederile arădenilor.

Sâmbătă dimineață, de la 11,00, Șoimii Pîncota joacă următorul amical, în deplasare, la Mama Mia Becicherecu Mic.

Recomandările redacției