Şoimii Lipova îşi apără primul loc în derby-ul de la Cermei

0
291

Derby de mare intensitate, sâmbătă – ora 17, la Cermei, acolo unde echipa locală Lunca Teuz vrea să detroneze de pe primul loc conjudeţeana din Lipova, lider la limită în C4. Cu două victorii la rând, echipa lui Radu Anca dă semne că s-ar putea implica serios în lupta pentru promovare, în vreme ce Lipova începe să tremure la şefia seriei, ca urmare a rezultatelor neconvingătoare din acest debut de retur. La fel ca în orice duel arădean, se anunţă o dispută de mari orgolii, deschisă oricărui rezultat. Mai ales că cele două formaţii sunt fruntaşele seriei, Cermeiul clasându-se pe locul 3, la doar două lungimi în spatele „şoimilor”.
Ambii antrenori se confruntă cu probleme de lot: la gazde nu vor juca Varga şi Gruiescu, ambii suspendaţi pentru cumul de galbene, iar Lipova nu poate conta pe Rusu, ce îşi ispăşeşte ultima etapă de suspendare după eliminarea de la Dumbră­viţa şi Banyoi, accidentat.
În aceeaşi etapă a 21-a, Sebişul se deplasează la Lugoj, meci programat vineri, ora 17, iar Crişul primeşte vizita ultimei clasate, Ocna Mureş, joc ce se va disputa sâmbătă, ora 17.
Liga a III-a, seria 4, etapa 21:
Cugir – Deva
Alba Iulia – Reşiţa
Giarmata – Avrig
Hunedoara – Ghiroda
Lugoj – Sebiş
Chişineu Criş – Ocna Mureş
LT Cermei – Lipova
Galda – Dumbrăviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.