Șoimii Lipova se întoarce acasă din vară: Stadion de Liga a II-a, lucși de Liga 1

0
376

Construcția stadioanelor din Arad și Lipova a demarat aproximativ în același moment și ambele au întâmpinat probleme legate de licitații și constructori. Acum ambele se apropie de inaugurare, cu promisiunea că, totuși, arena lipovană va organiza meciuri oficiale din vara lui 2020 încolo, iar omologarea se poate primi inclusiv pentru partide din eșalonul secund. Contractul cu Compania Națională de Investiții a fost semnat în septembrie 2015 și chiar dacă la infrastructura tribunei, parcărilor și nocturnei s-a lucrat bine, timp prețios, cam doi ani de zile, s-a pierdut la licitația pentru gazon, ce a trebuit a fi refăcută.
Acum se lucrează și la acest capitol, iar președintele „șoimilor” e sigur: „Din vara viitoare vom putea juca din nou la Lipova. Se va termina pribegia de 4 ani și cred că se merită, pentru că vom avea casa noastră ultramodernă. O tribună de 1.510 de locuri, nocturnă de 1.200 de lucși, adică bună și la meciuri de Liga 1 și un teren de joc prevăzut cu țevi de drenaj și instalații de irigare-udare, la care se lucrează în acest moment. Zilele următoare, se va trece și la însămânțarea gazonului. E timp până în vară să se prindă iarba și să beneficiem de o suprafață de joc de calitate”.
Șoimii Lipova s-a resetat în 2012, plecând din Liga 6-a, cu Radu Pop ca președinte al secției de fotbal și a urcat rapid până în Liga a treia, unde de 3 sezoane face jocuri bune cu antrenorul Flavius Sabău. Din această vară din structura clubului face parte și Virgilius Stamate, fostul președinte al Zăbraniului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.