badGruparea din Podgoria arădeană ar fi trebuit să întoarcă foaia odată cu trecerea în cea de-a doua parte a sezonului. Vechile obiceiuri se uită, însă, greu și pâncotanii au încheiat încă o deplasare pe sec. Singurul aspect pozitiv ar fi evoluția bună timp de o repriză și un singur gol încasat în partidele de pe terenuri străine. Ar mai fi și regretul unui posibil penalty neacordat de arbitru în minutele de prelungire, însă până la urmă clasamentul rămâne blocat cel puțin până la vizita Reșiței.
Pâncotanii au intrat greu în joc și gazdele au avut câteva situații importante în debut. Pîrvulescu nu a cadrat poarta cu o lovitură de cap, șutul lui Geantă a trecut puțin pe lângă vinclu. La o fază ce nu anunța nimic, vizitatorii puteau trece în avantaj. O minge aruncată în adâncime, a fost urmărită de Băd, Pîrvulescu s-a interpus pe traiectorie și a trimis cu capul peste portarul ieșit la intercepție, dar tușierul a anulat golul fiind­că atacantul „alb-negrilor” ar fi comis fault în atac. Scăpați basma curată, oltenii  curaj, însă același Geantă ratează din postură de singur cu portaru după o acțiune personală a lui Câju. Pe o contră, Băd s-a prezentat periculos în careu, dar e dezechilibrat de Deaconescu, fără ca Iugulescu să vadă ceva dubios. Defensiva „șoimilor” a continuat să se clatine și, în minutul 39, a căzut și golul. Samson și Pîrvulescu au combinat nestingheriți la 23 de metri de poarta adversă, ultimul a tras cu sete cu stângul, iar balonul s-a dus glonț sub transversala lui Irimia.
Accidentat, Alin Mihai a rămas la cabine, iar F. Cuedan a fost urcat în centru odată cu intrarea pe bandă a lui Bulzan. Deciși să întoarcă rezultatul, oaspeții au preluat inițiativa, dar și retragerea pe poziții de siguranță a oltenilor  a fost la fel de evidentă. Tot ce au putut produce pâncotanii au fost două șuturi bune de la distanță ale lui Maghici și F. Cuedan, dar și reluare peste poartă a lui Băd din mijlocul careului. Odată cu accidentarea lui Lung, Dan Cuedan l-a debutat și pe Gîlcă în „alb-negru”, însă dominarea teritorială nu a fost concretizată. În schimb, pâncotanii au riscat mult pe contraatacurile trupei din Zăvoi, revitalizată prin intrarea pe gazon a lui Popa. La o fază de acest gen, Nkongue a scăpat singur de la mijlocul terenului, dar șutul său plasat a lovit doar plasa laterală. Ca din senin, partida s-a încins în minutele finale. Sălăjan a preluat excelent un balon în careu, i-a luat prim-planul lui Cucui, care l-a placat apoi din spate. „Centralul” Iugulescu s-a făcut că plouă, iar pe contraatac a fost rândul gazelor, prin Câju, să ceară lovitură de la 11 metri. În cazul vâlceanului, intervenția la minge a lui Irimia a fost clară, tabela rămânând fixată la 1-0.
Formații:
CSM: Fejer – Samson, Deaconescu (Cucui 55), Pîrvulescu, Briceag – Ov. Popescu, L. Iordache – Konyeha (Ad.Popa 72), Câju, B. Geantă – Coman (Nkongue 87). Antrenor: Alexandru Pelici.
Pâncota: Irimia – Maghici, Lenygel, Lung (Gâlcă 68), Siminic – Polgar (Sălăjan 80), Suciu, Dubeştean, Cuedan – Băd, Al. Mihai (Bulzan 46). Antrenor: Dan Cuedan.
Arbitri: Ionuţ Valentin Iugulescu (Târgovişte) – Ionuţ Babadac (Alexandria), Răzvan Mihai Dobre (Târgovişte)
Cartonașe galbene: Popescu 33 / Siminic 75
Observatori FRF: Vasile Marc (Cluj), Cătălin Popescu (Ploiești)

Recomandările redacției