soimiDan Cuedan și trupa sa au început, ieri, seria amicalelor în compania juniorilor utiști antrenați de Sandu Gaica. Divizionara C a arătat chef de fotbal la prima „joacă”, marcând de nouă ori. Nou-venitul Stanciu a înscris trei goluri, golgeterul Alin Mihai a semnat o dublă, la fel ca și Pop, lista marcatorilor fiind completată cu Lung și Moisi. Ultimul e un jucător de la FC Bihor născut în 1996 care a arătat lucruri bune, iar oficialii Pâncotei studiază variante pentru un eventual transfer. „E jucător de lot național, probabil va evolua din vară la Pîncota”, a dezvăluit Pavel Piroș, care se pregătește să anunțe încă două transferuri până la sfârșitul săptămânii, un jucător din Liga I și unul din a Liga II-a!
Mai vin doi jucători din eşaloane superioare
Nica (60 Pașcalău) – Gavriș, Lengyel (46 Morar), Lung (Dubeștean), Moisi – Bulzan (46 Vițu), Stanciu, Issa, Mitu (Nădăban) – Pop (65 Mihai), Mihai (46 Hosu) a fost efectivul rulat de Cuedan, care a continuat încă 30 de minute într-o formulă inedită. Lângă experimentații Pașcalău, Nădăban, Bulzan, Nistor și Morar au jucat juniorii Șoimilor – Iordache, Ungur, Cioară, Duciuc, Pădurean și Bogdan. „Dau o foarte mare atenție la ce înseamnă fotbal juvenil din Pâncota. Am folosit această formulă pentru 30 de minute, repriza s-a încheiat 0-0. Sper să ducem unul sau doi juniori în cantonament”, a punctat antrenorul alb-negrilor.
Se produc și despărțiri în Podgorie
Față de tur, din efectivul celor din Podgorie nu mai fac parte Bulza, Marinescu și Nichici. Primul e în curtea celor de la UTA II, „iar Marinescu și Nichici sper să-și găsească echipe. Înțelegerile au fost reziliate de comun acord”, a spus Cuedan.
Sâmbătă, amical cu UTA
Trupa lui Dan Cuedan va fi, sâmbătă, parte a unui triunghiular la care participă UTA (condusă de Florian Voinea) și juniorii A de la gruparea alb-roșie, ai lui Sandu Gaica, adversarii de ieri ai pîncotanilor.

Recomandările redacției