pancotaCea mai bine clasată echipă arădeană de la nivelul ligii a treia continuă campania de achiziții. Președintele Pavel Piroș a anunțat că e în discuții avansate cu un tânăr fotbalist Under 21 care a făcut cantonamentul de iarnă cu Rapid București în Antalya. „Jucătorul își dorește să se stabilească în Arad, până spre sfârșitul săptămânii s-ar putea concretiza tratativele”, a mărturisit conducătorul alb-negrilor, păstrând deocamdată discreția asupra jucătorului vizat. Și tot apropo de capitolul întăriri, jucătorul Remus Borlean (Șoimii Tauț) e încă în probe, urmând a primi un verdict pro­babil după următorul amical.
Pe plan sportiv, Șoimii Pâncota se pregătește pentru o nouă etapă a ciclului de iarnă. Începând de luni, Dan Cuedan își bagă elevii în cantonament timp de o săptămână. Variantele sunt încă în studiu, cei din Podgorie iau în calcul atât ceva pe plan local, dar și un „cartier general”.
Urmează o dublă confruntare amicală în compania colegei de serie Olimpia Salonta. Marți se joacă la Salonta, iar sâmbătă trupa lui Tiberiu Csik sosește la Pîncota.
„De asemenea, am planificat și două meciuri amicale în Ungaria”, a precizat Pavel Piroș. Întâlnirea de marți cu sătmărenii e a patra din 2013 pentru Șoimii. Până acum, Bebe Mitu și colegii lui au învins Recolta Apateu (5-0), au remizat cu Ineul (1-1) și au pierdut cu Pecica (0-1).

Recomandările redacției