pirosTrecută cu bine de ultimul derby arădean al anului, Șoimii Pâncota savurează victoria cu Europa Chișineu-Criș. Trupa din Podgorie rămâne astfel singura echipă arădeană care nu-și face niciun fel de probleme pentru a doua parte a returului. Iar într-o ierarhie arădeană, pâncotanii sunt primii, în retur și-au învins conjudețenele (5-0 cu Naționalul acum trei săptămâni), iar în tur au remizat la Sebiș. Cei din Chișineu-Criș, egali cu Sebișul, ies din ecuația turului, pentru că atunci erau alba-iulieni.
„Meciul a fost la discreția noastră, am ratat foarte mult. Profesorul Cuedan a avut inspirație când l-a trimis în teren pe Uibariu, care a și marcat. S-a jucat încrâncenat, ambiții au fost și în teren și în tribune, dar n-au fost incindente. Mă bucur că am avut mulți spectatori alături și îmi felicit echipa”, a relatat Pavel Piroș, președintele Șoimilor, care a urmărit meciul încadrat de șefii Europei, Karoly Gombos și Daniel Cherecheș.
Singurul inconvenient pentru cei de la Pâncota a venit după avertismentul din dreptul lui Alin Pavel. Mijlocașul nu va juca în confruntarea de la Oșorhei, de vinerea viitoare.

Recomandările redacției