feies-pirosDan Hotico, patronul echipei băimărene, era, ieri dimineață, la sediul Federației Române de Fotbal pentru a depune memoriu împotriva excluderii echipei sale din liga secundă. Maramureşenii, care ar fi trebuit să joace azi contra Pîncotei, la Sebiș, îi înștiința pe cei de la Casa Fotbalului că va urma metoda lui Adrian Mititelu și amenința cu TAS-ul.
„Solicit repunerea clubului în drepturi legale. Solicit înscrierea FCMU în Liga a doua pentru că eu consider ca fiind injuste motivele pentru care echipa nu a fost primită în eșalonul secund. Când am întrebat de ce sunt doua locuri pentru Craiova, mi s-a răspuns că așa a decis Adunarea Generală. Dar Adunarea Generală a decis și ca seriile din Liga a doua să fie formate din 14 echipe și Comitetul Executiv a hotărât altfel”, a declarat conducătorul celor din Dealul Florilor, conform emaramures.ro.
„Mă voi judeca precum Mititelu. În acest moment, nici nu văduvesc orașul de fotbal, dat fiind că în Liga a treia mai este o echipă din Baia Mare, căreia îi doresc mult succes. Poate pentru la anul ni se va aproba un loc în Liga a doua și atunci voi face orașului cadou un loc în liga secundă”, a mai zis Hotico, menționând că mai are șase seniori sub contract plus echipa de juniori republicani. Pe toți „îi voi orienta spre alte cluburi”, a încheiat Dan Hotico.
La rândul lui, Pavel Piroș, președintele Șoimilor Pâncota, a luat legătura telefonic cu Dan Hotico, care i-a dat de înțeles că nu se va prezenta la Sebiș.
Șoimilor le rămâne obligația să se pregătească pentru meciul programat la Sebiș (terenul din Pâncota e suspendat două etape), aici intrând inclusiv achitarea baremului de arbitraj.
La prima „strigare”, va fi 3-0 pentru alb-negri, dar dacă maramureșenii vor fi excluși din campionat la o a doua neprezentare, rezultatul va fi anulat!
Vițu, la tineretul Moldovei!
Fundașul drept al Șoimilor, Sergiu Vițu a fost anunțat de selecționerul Alexandru Curtianu, fost component al celor de la Hamburger SV, că se află pe lista lui pentru campania de calificare de la Campionatul European de tineret din 2015. Federaţia Moldovenească de Fotbal a informat clubul arădean că are nevoie de fotbalistul care a împlinit 21 de ani în luna iunie pentru jocurile cu Anglia (la Reading, pe 5 septembrie) și Țara Galilor (la Tiraspol, pe 10 septembrie).

Recomandările redacției