Șoimii Pâncota – FCM Baia Mare. „Să dictăm ritmul și să fructificăm ocaziile!”

0
241

cueRănită după două înfrângeri în primele meciuri oficiale ale anului, echipa din Podgorie primește astăzi vizita incomodei grupări din Dealul Florilor.
„Există un singur scop, o singură dorință din partea tuturor, să obținem victoria. Ne-o dorim cu toții, rămâne să o și reușim. Știm că Baia Mare e o echipă bună de deplasare, cu joc combinativ, au fost urmăriți de noi și la jocul de la Ineu, prin ochii lui Cristi Irimia, avem date despre ei și vom încerca să dictăm ritmul de joc de la început până la sfârșit. Trebuie să nu mai ratăm așa mult și să ne concretizăm ocaziile încă de la început. Pentru că sunt convins că ne vom crea ocazii, fie pe joc activ, fie pe faze fixe”, anticipează antrenorul Dan Cuedan.
„Singura problemă probabil va fi starea terenului. Nu știu dacă avem posibilitatea să-l udăm până la ora jocului, dar sper să se găsească soluții pentru a îmbunătăți puțin suprafața de joc. Sunt factori care contează, lucrurile mici duc la lucrurile mari. Pe lângă faptul că jucătorii trebuie să dea tot. Va trebui să facem tot ce ține de noi pentru a obține cele 3 puncte”, a adăugat antrenorul alb-negrilor, care ar putea începe cu Pașcalău – Vițu, Lung, Lengyel, Dubeștean – Maghici, Issa, Ad. Rusu, Gavriș – Mihai, Gado.
Denis Haidiner (Hunedoara) – Iulian Szekely (Cluj), Cosmin Danciu (Deva) compun brigada de arbitri, iar observatori au fost delegați Dan Monea (Cluj), Lazăr Pîrvu (Timișoara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.