suciuDan Cuedan se vede rămas fără defensivul Cornel Suciu, polivalentul fotbalist care a evoluat ca închizător dar și ca fundaș central fiind solicitat de Viitorul Constanța, echipă de care aparține.
„E o pierdere pentru noi, l-am folosit campionatul trecut întotdeauna când a fost valid”, a mărturisit antrenorul alb-negrilor. Suciu a fost cerut de clubul lui Gheorghe Hagi pentru a fi detașat, în primă fază, la gruparea de ligă terță FC Voluntari, care a primit statutul de satelit al Viitorului.
În altă ordine de idei, Adi Rusu s-a integrat deja în efectivul Șoimilor, Cuedan declarându-se mulțumit că va lucra din nou cu fostul său elev. „Rusu a făcut primele antrenamente cu noi, ceea ce ne bucură”, a spus tehnicianul arădenilor. Fundașul de bandă dreaptă Sergiu Vițu e și el în proces de finalizare a formalităților de obținere a cetățeniei române și va continua aproape sigur cu Pâncota.
Cea mai bine clasată echipă arădeană din liga a treia în sezonul trecut a perfectat un meci amical miercuri seară, la Șofronea, în compania amicilor de la Aqua Vest, iar sâmbătă, sunt în cealaltă parte a Podgoriei arădene, pentru o confruntare cu Păulișana Păuliș.

Recomandările redacției