nadabanPavel Piroș continuă politica începută odată cu accederea în Liga a III-a și a reușit să aducă doi fotbaliști de marcă în tabăra Șoimilor Pâncota, a cărei greutate tinde să crească serios în această vară.
Cornel Nădăban, căpitanul Ineului, a fost determinat de președintele alb-negrilor să-și mute domiciliul la Pâncota, deși tocmai sărbătorise promo­- varea cu trupa din orașul său natal! „Șoim” a devenit și unul din cei mai buni fotbaliști crescuți de Atletico, Radu Dubeștean, al cărui angajament cu Gloria Arad s-a încheiat într-un final.
„S-a dus o muncă asiduă cu amândoi și am reușit să-i convin­gem că echipa la care merită să joace e Șoimii Pâncota”, a comentat Piroș.
În efectivul lui Dan Cuedan a intrat și tânărul portar Slagian Nichici, campion de juniori în Liga a IV-a acum două stagiuni, pe când juca la FC Sânleani și era pregătit de Mihai Jivan.
Pe lângă prelungirea contractelor aflate în prag de expirare, trupa din Podgorie a obținut și prelungirea împrumutului „defensivului” Cornel Suciu, de la Viitorul Constanța, iar cu Sergiu Vițu și Richard Filaret se încearcă același lucru.
„Purtăm tratative cu încă doi jucători de Liga I și cu unul de Liga a II-a. În plus, urmărim și doi tineri sub 18 ani. Probabil luni vom fi în măsură să mai anunțăm câteva mișcări”, a conchis Pavel Piroș.

Recomandările redacției