Șoimii Pâncota, motivată înaintea derby-ului

0
343

irimiaTrupa din Podgorie e pregătită pentru a doua ciocnire inter-arădeană a sezonului, pe care o abordează hotărâtă. „Venim după un rezultat bun cu Zalăul, suntem foarte motivați, pregătirile au decurs bine în această săptămână. Sperăm că jucătorii noi vor face diferența, sperăm că Nădăban va demonstra și pe teren încrederea investită în el, vom fi bucuroși cu o victorie, zic eu, 2-0!”, transmite președintele Pavel Piroș. Pâncota          n-a reușit să-l legitimeze pe apărătorul timișorean Răzvan Iovan, Piroș explicând că „FRF a luat o decizie unicat, nepermițându-i jucătorului să lucreze până nu iese firma domnului Iancu din insolvență…”. Cu excepția lui Bebe Mitu, suspendat după eliminarea de runda trecută, Dan Cuedan are tot lotul la dispoziție și ar putea alinia formația Pașcalău – Vițu, Lung, Lengyel, Dubeștean – Bulzan, Ad. Rusu, Issa, Nădăban – Mihai, Sg. Pop.
Cristian Irimia: „Meci
deschis oricărui rezultat”
Portar și antrenor secund al Șoimilor Pâncota, Cristian Irimia are ocazia să-și amintească de începuturile sale fotbalistice în meciul de sâmbătă, ora 17, când formația sa merge în fieful Ineului. „La Ineu am început să joc fotbal, la 13 ani am jucat primul meci la seniori, un amical contra UTA-ei. Iar la 14 ani și jumătate eram titular în Liga a IV-a. Mă leagă amintiri frumoase, dar acum iubesc Pîncota, sunt jucător profesionist”, a zâmbit ve-teranul dintre buturile Șoimilor. Element comun cu ce se întâmpla la Ineu în urmă cu un sfert de veac – Teodor Jușcă, și astăzi, alături de alb-albaștri!
„Avem nevoie de fair-play”
„E meci important pentru noi, ținând cont că vrem să prindem primele șase. Eu zic că echipele sunt sensibil egale, vedem la ora jocului cine prinde forma de moment mai bună. Meci deschis oricărui rezultat. Avem nevoie de fair-play, cine vine la stadion vrea să vadă spectacol, nu circ. Noi, jucătorii, suntem prieteni în afara stadionului. Din păcate, pe teren devenim uneori fiare. Dar ambiția trebuie să rămână strict sportivă”, a apreciat Cristi Irimia, care i-a făcut loc în poarta Șoimilor, cel puțin în primele două etape, finului său, Ovidiu Pașcalău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.