pincotaDan Cuedan a anunțat că vacanța echipei Șoimii Pâncota ia sfârșit pe 20 ianuarie, dată la care se estimează că efectivul va fi deja reîmprospătat.
„Am lucrat împreună cu domnul președinte Pavel Piroș la tot ceea ce înseamnă revenirea din vacanță și pregătire centralizată, care se va face între 3 și 9 februarie. Ne gândim la un stagiu în Ungaria, dar luăm în calcul și Stațiunea Moneasa, unde am avut condiții foarte bune. Doi-trei jucători i-am putea împrumuta, mă refer în special la tinerii din lotul nostru, să aibă posibilitatea să joace mai mult. În rest, să vedem cum putem finaliza anumite transferuri, în această perioadă s-au purtat mai multe discuții cu jucători din ligile I, II și III”, a explicat antrenorul alb-negrilor, completat de Bebe Mitu, antrenor-jucător al Pîncotei: „Abia aștept să înceapă pregătirile, deja m-am plictisit. Mie îmi place prea mult fotbalul să mă pot lăsa!”
O singură noutate şi patru
amicale perfectate
Prima mișcare către Pâncota a venit din direcția Zalău. Cu puține zile înaintea sfârșitului de an, Pavel Piroș a anunțat transferul lui Raul Stanciu, fotbalist cu profil ofensiv, pe care Dan Cuedan l-a caracterizat așa: „E un jucător care, cred eu, se va plia pe stilul nostru. Sper ca el să facă un retur și un play-off bun la Pâncota, am încredere în el, de asta l-am transferat”. Oficialii divizionarei C au pus la punct un calendar pre-competițional ce include 9 meciuri amicale. Patru dintre adversari se știu – Progresul Pecica, Gloria Arad, Victoria Zăbrani și Șoimii Lipova. „Mai avem discuții cu Becicherecu Mic, Olimpia Satu Mare, cu cea de-a doua echipă vom juca în proporție de 90 la sută pe terenul sintetic din Salonta. În plus, domnul Piroș are promisiuni ca o echipă de Liga I să vină la Pâncota pentru un amical”, a încheiat Cuedan.

Recomandările redacției