mama-mia-pancotaTrupa lui Dan Cuedan a terminat la egalitate, 1-1, penultimul meci din campania de iarnă. Șoimii Pâncota s-a confruntat, ieri, cu Mama Mia Becicherecul Mic pe arena timișoreană Calor. Formația lui Sorin Bălu (antrenorul al cărui nume a fost avansat de Adrian Marțian pentru banca UTA-ei) a deschis scorul, arădenii revenind după o lovitură de pedeapsă obținută de Gado și transformată de Suciu.
„N-a fost un meci spectaculos, dar s-a jucat la limită, Suciu și Rusu se resimt după intrări tari. Adversarii au mai avut o ocazie bună din 7 metri, în timp ce noi am irosit două șanse clare prin Burian și Lengyel”, a povestit Pavel Piroș, președintele Pâncotei.
Dan Cuedan a început cu Irimia – Dubeștean, Rusu, Lung, Iovan – Maghici, Issa, Suciu, Stanciu – Mihai, Burian, iar pe parcurs a utilizat întreg restul efectivului valid. Următorul amical al Șoimilor are loc sâmbătă, în compania juniorilor republicani B de la Ateltico.
În altă ordine de idei, Pavel Piroș a dezvăluit că mijlocașul ghanez Paco Malaka nu va face obiectul unui transfer în Podgorie.
(S.A.)

Recomandările redacției