pancotaPremiați de arădeanul Emerich Jenei în weekend, când și-au adjudecat Supercupa Bihorului, cei de la FC Hidișel au moral foarte bun înaintea confruntării cu Șoimii Pâncota de astăzi.
Meciul din turul III al Cupei României e programat în fieful bihorenilor, de la 17,30 și e abordat la victorie de tabăra alb-negrilor, care nu-și ascunde visul de a repeta parcursul de anul trecut.
„Ne așteaptă un meci dificil, contra unei echipe bătăioase, care le-a creat probleme atât celor de la Oșorhei cât și Sebișului, în precedentele două tururi din Cupă. Noi vrem să facem o figură frumoasă în această competiție, la fel cum am făcut și anul trecut, așa că mergem doar la victorie, deși știm că ne așteaptă un teren destul de prost”, a spus Pavel Piroș, președintele arădenilor.
Vițu e indisponibil, în rest Șoimii Pâncota are efectivul valid, așa că primul unsprezece i-ar putea reuni pe Pașcalău – Gavriș, Lung, Rusu, Dubeștean – Uibariu, Nădăban, Marinescu, Bulzan – Mihai, Burian.
În turul II, Pâncota a trecut cu 2-0 de Gloria Arad, ambele goluri purtând semnătura lui Alin Mihai.
Câștigătoare a Cupei României – Bihor, FC Hidișel învingea sâmbătă cu 2-1 campioana din Ținutul Crișurilor, Kinder Paleu, trupa de care trecuse CS Ineu în barajul de promovare de la Alba Iulia.
„A fost un antrenament foarte bun pentru meciul de marţi”, a completat Spiridon Baltsavias, patronul celor de la Hidișel. Adrian Iova a început cu Barabaş – Trifa, Pocian, Ciuciu, C. Giura – Puie, Bulz, Fărcuţa, Ungur – Agiurgioaei, F. Neaga.
Jocul de azi e arbitrat de o brigadă din Cluj-Napoca, cu Horațiu Feșnic la centru și Anghel Todea și Gabriela Iacobiță la cele două linii.

Recomandările redacției