cuedanAlb-negrii din Podgorie au încheiat primele două zile ale canto­namentului din Ungaria, iar veștile parvenite de la Gyula indică o stare de concentrare maximă în rândurile „șoimilor”. Antrenorul Dan Cuedan, secondat de Remus Lung, a programat câte două antrenamente zilnice, la care întreg lotul se implică total. Pregătirea se desfășoară pe un teren cu iarbă naturală al Academiei de Fotbal din Gyula.
Stagiul de pregătire centralizată al Pâncotei se încheie duminică, după meciul amical cu echipa Sarkad, din Liga a III-a maghiară.
Azi, un prim-pas spre aflarea seriei
Degringolada care a cuprins prea mare parte din fotbalul românesc e pe cale să se mai lim­pezească. Auraș Brașoveanu, în­- vestit în funcţia de președinte al LPF 2, a anunțat că miercuri are Birou Executiv și toate datele vor fi centralizate, astfel încât să gă­sească soluția ce va fi prezentată Federației Române de Fotbal. Oficialul a lăsat să se înțeleagă că se va merge pe două serii, deși sunt doar 23 de echipe rămase, iar numărul poate fi modificat în jos.

Recomandările redacției