Șoimii Pîncota abordează meciul cu „alb-roșii” cu seriozitatea știută: „Statistica nu are voie să ne adoarmă, trebuie să dăm totul!”

0
318

piros-cuedanCea mai frumoasă „vacanță de vară” din viața Șoimilor Pâncota se sfârșește marți, când trupa lui Dan Cuedan joacă primul meci oficial din postura de divizionară secundă. Alb-negrii din Podgorie sunt față în față cu UTA, într-unul din cele mai așteptate meciuri de către microbiștii arădeni. Iar gruparea condusă de Pavel Piroș are atuul încă proaspătului traseu de acum doi ani, când a reușit să aducă la ea acasă o prim-divizionară, pe Concordia Chiajna.
„E un prim joc oficial și ne obligă la o concentrare foarte mare. Prin ce trece UTA, noi am trecut acum două veri, am avut un parcurs bun, chiar foarte bun, în Cupa României pentru o nou-promovată în Liga a III-a, cum eram atunci. Dar trebuie să fim foarte atenți, statistica nu are voie să ne adoarmă, va trebui să dăm totul pentru a ne apropia victoria. Cum au fost eliminate și alte de ligă secundă de divizionare inferioare, putem și noi să fim eliminați. Suntem debutanți, ca și club, în eșalonul doi”, avertizează antre­norul principal al Șoimilor.
Carlos Burian, Ovidiu Bulzan și Fla­vius Cuedan rămân pe margine, din motive medicale, în confruntarea ce opune echipele de pe val ale fotbalului arădean, cum afirma și antrenorul utist Roland Nagy. „Sunt două echipe ale Aradului, asta e tot ce se poate spune. Vreau să primeze fotbalul, cel mai bun să câștige. Chiar și această nouă UTA e, practic, o echipă bună pentru iubitorii de fotbal din Arad. Trebuie să avem fotbal în muncipiu. Fotbalul arădean era mai sărac fără această echipă, dacă ținem cont de ce s-a întâmplat în ultima vreme la UTA. Până la urmă, istoria trebuie să meargă mai departe, sub o formă sau alta. În ceea ce ne privește, am reușit o promovare frumoasă, la care se aștepta foarte puțină lume. Cu răbdare, muncă și luptă, va trebui să ne realizăm obiectivul din acest an, cel de menținere. Dacă putem să mergem mai departe și în Cupă va fi un bonus pentru noi”, a comentat Cuedan.
Echipa probabilă a Șoimilor: Pașcalău – Ad. Rusu, Crușoveanu, Lengyel, Siminic – Maghici, Issa, Dubeștean, Polgar – Mihai, Băd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.