Ședința de ieri, de la „Arena Ionuț Popa” a mai detensionat spiritele la Șoimii Pâncota. Câțiva consilieri locali implicați în feno­menul fotbal au stat de vorbă cu jucătorii, convingându-i să-și reia antrenamentele și să respecte programul de meciuri amicale.
Fotbaliștii nu știau ce se întâmplă cu salariile lor pe lunile noiembrie și decembrie, ca să nu mai vorbim că cei care au făcut parte din lot și stagiunea trecută mai au de încasat și banii pe iunie. „S-a discutat efectiv despre res­tanțele jucătorilor, ei trebuiau asigurați că-și vor vedea cât de curând banii. Din moment ce au acceptat să se schimbe și să participe la antrenament, eu zic că au încredere în promisiunile domnilor consilieri din Pâncota. Eu, ca antrenor, sper doar să nu mă mai trezesc în situația de nu avea pe cine să pregătesc”, ne-a mărturisit Ionuț Popa, care, ieri după-amiază, a condus un antrenament la baza sa sportivă.
În această dimineață, „șoimii” vor participa conform programului la „triunghiularul” cu UTA și Sântandreiul lui Dianu. În schimb, la nivel de conducere, lucrurile sunt încă în aer și asta pentru că Pavel Piroș nu a participat la ședința de ieri, iar demisia sa din funcția de președinte nu a produs încă niciun efect concret.

Recomandările redacției